SPORTCHILARNING TEMPERAMENT XUSUSIYATLARI - qizi, Karimova Maftuna To'ra (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Shuni ta'kidlash kerakki, shaxsiyat hayotning keyingi bosqichlarida shakllanadi va u ham temperament, ham xarakter va xatti-harakatlardan iborat. Ikkinchisi biz yashagan tajribalar, biz qanday ta'lim olganimiz, o'rgangan odatlarimiz bilan shakllanadi.