SHAVKAT MIRZIYOYEVNING “YANGI OʻZBEKISTON STRATEGIYASI” ASARIDA IJTIMOIY-GUMANITAR FANLARNING DOLZARBLIGI MASALALARI - Toshniyozovich, Ibragimov Jahongir; qizi, Mallayeva Husnarobonu Botir (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Oʻzbekiston Respublikasi Prezidenti Sh.Mirziyoyevning “Yangi Oʻzbekiston strategiyasi” asarida Ijtimoiy-gumanitar fanlarning dolzarb masalalari haqidagi fikrlari va muallifning sharhlari oʻrin olgan. Shuningdek, ijtimoiy –gumanitar fanlarning inson, jamiyat hayotida, ijtimoiy jarayonlarda tutgan oʻrni, vazifalari va dolzarbligi, bu fanlarni rivojlantirish uchun amalga oshirilishi lozim boʻlgan va amalga oshirilayotgan vazifalar toʻgʻrisida fikr yuritilgan.