„FARHOD VA SHIRIN“QORAQALPOQ TILIDA - Azilova, Zuhra (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Mazkur maqolada Alisher Navoiyning „Farhod va Shirin“dostoni qoraqalpoq tilidagi tarjimasi bilan qiyosiy tarzda tahlil qilinadi.