МУСТАҚИЛ ИШ ЖАРАЁНИДА БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ ЎҚУВ ВА КОГНИТИВ КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Усмановна, Рахманова Махсуда (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Жаҳонда бўлажак педагогларни тарбиявий ва мустақил фаолиятга тайёрлаш тизимини ривожлантириш, умумкасбий ҳамда ўқув ва когнитив компетенцияларини ривожлантириш асосида педагогик механизмларини сифатли ва самарали ишлаб чиқишга алоҳида эътибор қаратилмоқда.