BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH TA’LIM O‘QITUVCHILARINI MUSTAQIL TA‘LIM MASHG‘ULOTLARI ORQALI MA’NAVIY FAOLIYATGA METODIK TAYYORLASH - Temirovna, Nabiyeva Dilfuza (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolada “Tabiatshunoslik va uni o‘qitish metodikasi” fani ta‘limida bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarini mustaqil ish va malakaviy bituruv ishlarini bajarishga jalb qilish orqali ma’naviy faoliyatga metodik tayyorlash bilan bog‘liq masalalar qaralgan.