ТАРИХ КУРСЛАРАРО БОҒЛИҚЛИКНИНГ ТАМОЙИЛЛАРИ - Шавкат, Адизов (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Мазкур мақолада тарих таълимида узвийликни таъминлашнинг асосий тамойиллари методлари ва педагогик усуллари ва воситаларининг шаклланиш жараёни ва унинг методик ва педагогик жиҳатдан асосланиши таҳлил қилинган.