ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА БОЖХОНА ИСЛОҲОТЛАРИ ВА УНИНГ ИЖТИМОИЙ СОҲА ТАРАҚҚИЁТИДА АКС ЭТИШИ - Тошпулотович, Дўстов Боходир (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Мамлакатимиз ижтимоий-иқтисодий ҳаётининг ҳар жабҳасида амалга оширилаётган ислоҳотлар замирида аҳоли фаровонлигини таъминлаш, халқимиз учун муносиб турмуш шароитларини яратиш, мамлакатимиз иқтисодий салоҳияти юксалтириш каби бир қатор эзгу ғоялар мужассам. Бу божхона тизимидаги ўзгариш ва янгиланишларда ҳам намоён бўлади..