UMUMTA’LIM MAKTABLARDA TARIX O‘QITISH USULLARI TIZIMI SHAKLLANISHI - Jo‘rabek, Rustamov (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Mazkur maqolada ta’lim tizimining muhim tarkibi bo‘lgan o‘qitish usullari va vositalarining shakllanish jarayoni va uning metodik va pedagogik jihatdan asoslanishi tahlil qilingan.