МИЛЛИЙ БОЖХОНА ТИЗИМИДА КАДРЛАР ТАЙЁРЛАШ ВА КАДРЛАР МЕХАНИЗМИНИНГ ЯРАТИЛИШИ - Шарипович, Ҳолиқулов Рустам; Ҳусан, Алтибоев (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Мазкур мақолада мамлакатимизда миллий божхона тизиминнинг яратилиши ва божхона тизими учун кадрлар тайёрлаш масалалари тадқиқ қилинган.