ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИНИ РАҚАМЛАШТИРИШНИНГ АСОСИЙ ХУСУСИЯТЛАРИ - Чориқулов Рустамжон Ибодулло ўғли (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ушбу мақолада таълим жараёнини рақамлаштиришнинг асосий хусусиятлари, рақамли ва ахборот технологияларини таълим тизимига ва ўқув жараёнига жорий этиш жараёнлари, таълим тизимининг рақамлаштириш босқичига ўтиши юзасидан масалалар келтирилган.