TALABALARDA KREATIVLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI VA ULARNING TARKIBIY ASOSLARI - Safarova Mohidil Axmadovna (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Maqolada bo‘lajak mutaxassislarda kreativlik sifatlarini rivojlantirish imkoniyatlari va tarkibiy qismlari haqida batafsil bayon etilgan. Shu bilan birga bo‘lajak mutaxassislarda kreativlik sifatlarini rivojlantirish bosqichlari, omillari ham yoritilgan.