DARS MASHG’ULOTLARIDA FOYDALANILADIGAN TARBIYAVIY METODLAR - Muminjonova, Muhayyo G’ulomovna (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada tarbiya metodlari haqida umumiy tushuncha, xalqimizning tarbiyaviy ishlarda qo`llaydigan metodlari, ularning turlari, sinf rahbari faoliyatida metodlardan foydalanish haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.