МАТН ТАҲЛИЛИДА СУПЕРСИНТАКТИК БИРЛИКЛАРНИНГ ҚЎЛЛАНИЛИШИ - Мамаюсупович, Ҳайдаров Шоҳқадам; Холмаматовна, Суюнова Гулчеҳра (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ушбу мақолада матн таҳлили, бадиий матн, унини ташкил этишда лингвопоэтик бирликлар саналмиш синтактик фигуралар, суперсинтактик бирликларнинг қўлланилиши, макроматн ва микроматн ҳақида айрим мулоҳазалар хусусида сўз юритилади.