INKLYUZIV TA‘LIMDAGI ISLOHOTLAR - qizi, Eshpoʻlatova Odina Ulugʻbek; Otamurodovna, Miyliyeva Gavhar; oʻgʻl, Madatov Ilhom Yusup (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolada yurtimiz taʻlim tizimidagi islohotlar va ularning ahamiyati, inklyuziv taʻlimni yuksaltirish masalalari, 2020-2025 yillarda xalq taʻlimi tizimida inklyuziv taʻlimni rivojlantirish konsepsiyasining pedagogik mohiyati tahlil qilingan.