O‘QUVCHILARNING BILISH FAOLIYATINI KENGAYISHIDA TA’LIM JARAYONLARINING O‘RNI - Qurbonova Maftuna Faxriddinovna; Bekpo‘latova Tursunoy Nurqul qizi (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’limda bolalar og‘zaki nutqini rivojlantirishda o‘yin va o‘yinchoqlarning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.