NOGIRON FARZANDLAR UCHUN TO‘LAQONLI HAYOT TARZINI YARATISH MAQSADIDA OTA-ONALAR VA MAHALLA MUTASADDILARINING BILIM, KO‘NIKMA VA MALAKALARINI RIVOJLANTIRISH - Musurmonova, O.M.; Umaraliyeva, M.A. (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqola nogiron farzandlar uchun to‘laqonli hayot tarzini yaratish maqsadida ota-onalar va mahalla mutasaddilarini uzluksiz malaka oshirish masalalariga qaratilgan. Mualliflar nogiron farzandlar uchun ota-onalar va mahalla mutasaddilarini uzluksiz malaka oshirishi bo‘yicha o‘z fikr va mulohazalarini berib o‘tgan.