O‘QUVCHILAR BILIMINI TEKSHIRISHDA TIMSS BAHOLASH DASTURIDAN FOYDALANISH - Gafurovna, Xakimova Gulchiroy (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Bu maqolada TIMSS baholash dasturi asosida tabiatshunoslik darslarida o‘quvchilarning bilim darajalarini tekshirish, uning amaliy va ilmiy jihatlari va bu baholash dasturini ochib berishda yangi pedagogik texnologiyalardan foydalanish usullari ko‘rsatib o‘tilgan.