MILLIY O‘QUV DASTURI VA BAHOLASH USULLARI - Gulbahor, Barnoxo‘jayeva (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqola umumiy o‘rta ta’limning milliy o‘quv dasturi o‘quv-me’yoriy hujjatlari, o‘quv reja va fanlarning o‘quv dasturlari, o‘qitish metodologiyasi va baholash mezonlari haqida ma’lumot beriladi.