ПЕДОГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАР АСОСИДА ИЖТИМОИЙ-ГУМАНИТАР ФАНЛАРНИ ЎҚИТИШ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Хамдамовна, Иноятова Зулфия (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
ушбу мақолада муаллиф томонидан замон талаблари асосида таълим-тарбия жараёнининг асосий вазифалари, шунингдек, ўқитувчи дарсда турли педогогик ўйинлардан фойдаланиши лозимлиги, дарсга ижодий ёндашилса ўқувчида кузатувчанлик, хотира диққати кучайиб, дарсда мажбурий билим эгаллаш бўлмай, илмни ихтиёрий қабул қилиш юзага келиши ва ижобий натижага олиб келиши ёритиб берилган.