МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТЛАР - ЗАМОНАВИЙ ТАЪЛИМ-ТАРБИЯ АСОСИ - Раҳимович, Тўраев Муҳаммади; Раҳимовна, Сайипова Дилафруз (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ушбу мақолада таълим-тарбия ишларида миллий маданият ва қадриятларимизга таянишимиз кераклиги, бу эса, ўз навбатида, ҳукуматимиз томонидан қабул қилинаётган қарорлар ва фармонларга ҳамоҳанг эканлиги тўғрисида сўз боради. Шунингдек, миллий маданиятимизга мос келмайдиган ҳолатлар танқид қилинади.