BIOLOGIYA DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Tahmina, Zaynizoda (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Mazkur maqolada interfaol metodlarning ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati va ularning turlari: “Qiyosiy diktant”, “Sxema”, “Biologik mashq”lar haqida ma’lumot berilgan.