TABIIY FANLAR ASOSIDA O‘QUVCHILARINI BARKAMOL SHAXS SIFATIDA SHAKLLANTIRISH - Abdurashid qizi, Umirzakova Dilnoza (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada tabiiy fanlarda o‘quvchilarning ilmiy-amaliy dunyoqarashini shakllantirish, o‘quvchilarni tabiatga, ona Vatanga bo‘lgan muhabbatini shakllantirishning usullari tahlil qilib berilgan.