KO`ZI OJIZ VA ZAIF KO`RUVCHI SHAXSLAR PSIXOLOGIYASINING RIVOJLANISH QONUNIYATLARI - Umir qizi, Tohirova Mohigul (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada ko`zi ojiz va zaif ko`ruvchi shaxslar psixologiyasining rivojlanish qonuniyatlari nazariyasi qisqacha bayon qilinadi. Shuningdek, ularda ijtimoiylashuv jarayonlarining kechishi, ularning ta’lim olishdagi, ruhiy rivojlanishdagi murakkabliklarini yoritib berishga harakat qilamiz.