BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA INNAVATSIYON FAOLIYATNI RIVOJLANTIRISH - Jo‘raqulovna, Ro‘ziyeva Nasiba (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolada boshlang‘ich sinf o'qituvchilarining innavatsion faoliyatini rivojlantirish xususiyatlari ko'rib chiqilgan. O‘qituvchilarning pedagogic mahorati va ijodiy salohiyatini shakllantirishning psixologik-pedagogik shartlari tavsiflanadi.