TABIIY VA IQTISODIY FANLAR INTEGRATSIYASI - Yunusova, N.A.; Ibodullayeva, D.M. (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Mazkur maqolada milliy o‘quv dasturi, tabiiy va iqtisodiy fanlar integratsiyasi, tabiiy fanlarning ahamiyati, fanlarning o‘quv dasturlari haqida ma’lumotlar berilgan.