TENGLAMALARNI TAQRIBIY YECHISH - Otabek, Sag‘dullayev; Javohir, Shodmonov; Munavvar, Utayeva; Bahora, Imomova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Har bir mutaxassis, jumladan muhandis va iqtisodchi o‘zining ish faoliyatida, hususan inshoat qismlarining mustahkamligini, seysmik chidamliligini loyihalashda va hisoblashda, issiqlik va gaz ta’minoti masalarini hal qilishda murakkab tenglamalarning yechimini topish kerak bo‘ladi.