MIGRATSIYA ASOSIDAGI XALQARO PUL O'TKAZMALARI TIZIMLARI VA ULARNING MAMLAKATLAR IQTISODIYOTIGA TA`SIRI - Maxmudov, S.A.; Xaitov, O.N.; Umirzoqova, Sh.A.; Ulashev, F.M. (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada mualliflar migratsiya asosidagi xalqaro pul oʻtkazmalarining mamlakat iqtisodiga ta`sirini yoritish bilan bir qatorda, pul oʻtkazmalari turlari va migratsion munosabatlarga ham qisqacha toʻxtalib oʻtishgan. Maqolada mavzuga oid mualliflar fikri ravon qilib tushuntirib oʻtilgan.