МУСИҚИЙ МЕРОСИМИЗНИНГ ЎРГАНИШ ТАРИХИДАН - У, Утанов; М, Иномова (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ушбу мақолада ўзбек халқ мусиқа меросининг тарихий жиҳатлари ёритилган. Бунда тадқиқот тарихида ўзбек халқ мусиқа меросининг тарихий томонлари археологик манбаларнинг қиёсий таҳлили атрофлича ўрганилган.