ГАНДБОЛ МАШҒУЛОТЛАРИ ЖАРАЁНИДА ҲУЖУМ ВА ҲИМОЯ ТАКТИК ҲАРАКАТЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Ахмадович, Ҳотамов Мумин; Қахрамон қизи, Мардиева Маржона (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
ушбу мақолада гандбол машғулотлари жараёнида ҳужум ва ҳимоя тактик ҳаракатларнини такомиллаштириш йўллари ва уларга қўйиладиган талаблар ҳақида батафсил ёритилган