MILLIY HARAKATLI O’YINLARNING BOLALAR TARBIYASIGA TA’SIRI - Ғуломжонович, Тошмуродов Шерзод (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Milliy harakatli o’yinlar rolini muhimligi ular mavzusining mazmunini sinchiklab tahlil qilish va shunga muvofiq turli yoshdagi bolalar uchun tanlashni talab qiladi. Har qanday milliy o’yin xoh ijodiy didaktik musiqani bo’ishi bolalarning atrof –muhitini bilishda o’ziga xos vosita bo’lib hisoblanadi.