INKLYUZIV TAʼLIMDA NOGIRON BOLALARNI OʻQITISH VA TARBIYALASH MUAMMOLARI - Ergash qizi, Gʼiyosiddinova Feruzabonu; Roʻzmamat qizi, Pulatova Iroda (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Inklyuziv taʼlim hozirgi kunning dolzarb masalalaridan biri hisoblanadi.Ushbu maqolamiz mazmuni shundan iboratki, jamiyatdagi nogironligi boʻlgan bolalar va sogʼlom bolalarni tengligini taʼminlash orqali samaradorlikka erishish toʼgʼrisida.