ZAMONAVIY YOSHLARIMIZNING KELAJAGIGA OMMAVIY MADANIYATNING TA'SIRI - XALIYAROVNA, SHUKUROVA NILUFAR (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada bugungi kunda butun dunyoga xavf solayotgan va yoshlarning ongiga salbiy ta’sir ko‘rsatayotgan “ommaviy madaniyat”, unga qarshi kurashishda yuksak ma’naviy va axloqiy bilimlarni shakllantirish masalalari keltirilgan.