BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING O‘QISH SAVODXONLIGINI OSHIRISHDA SAVOL BERISH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING AHAMIYATI - Husninddin, Qoraboyev; Jamshid, Xudoyqulov (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining o‘qish savodxonligini rivojlantirishda savol berish ko‘nikmalarini rivojlantirishning mazmuni, shakl, metod, va vositalari bayon qilingan.