ПЕДАГОГИК ФАОЛИЯТДА МАЪНАВИЙ-МАЪРИФИЙ ФАОЛИЯТ ПРИНЦИПЛАРИНИНГ ТУТГАН ЎРНИ - Анорбоевич, Рахимов Асомиддин (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ушбу мақолада маънавий-маърифий фаолият принциплари тўғрисида маълумот берилиб, уни талаба шахсини ривожлантиришдаги роли изоҳланган. Шунингдек, олий таълим муассасаларида маънавий-маърифий фаолиятни ташкил қилишнинг айрим йўналишлари изоҳланган.