BOLA SHAXSIDA AGRESSIV XULQ-ATVORNING SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Burxonovna, Abduraxmonova Charos (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu makolada bola shaxsida agressiv xulq-atvorning vujudga kelishi, shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar haqida batafsil ma’lumotlar berilgan.