BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING INNOVATSION KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Shavkatjonovna, Mirzoyeva Nigora; qizi, Pirnazarova Shahlo Boynazar (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining innovatsion kompetentligini shakllantirishda innovatsion texnologiyalarning ahamiyati va uni qo‘llash samarasi haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, o‘qituvchining innovatsion kompetensiyasini rivojlantirish yo‘llari yoritib berilgan.