TO’G’RI KASB TANLASH INSON MUVAFFAQIYATI KALITI! - Kamildjonovna, Hamidova Laylo (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada kasb tanlashda nimalarga ahamiyat qaratish lozimligi,kasb tanlashda qanday qoidalarga va mezonlarga amal qilish muhim ekanligi yoritib berilgan.