HAYOT DAVOMIDA TA'LIM OLISH: YANGI PARADIGMALAR VA KUTILADIGAN NATIJALAR - Sadikovich, Kiyamov Nishon; qizi, Mamadaminova Munisa Maxmudjon (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu tezisda ta`lim sohalarida yangi paradigmalar, ulardan kutiladigan natijalar, pedagogik qarashlar muhokama etiladi.