BOSHLANG‘ICH TA'LIMDA TANQIDIY FIKRLASHNING AHAMIYATI - Rashidovich, Hazratqulov Mutallib; Azimovna, Gulyamova Nigina (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim o‘quvchilarining tanqidiy fikrlash qobiliyatlarini shakllantirish bo‘yicha va shu bilan birgalikda o‘qituvchilarning o'quv dasturlarida ko‘proq amalish mashg‘ulotlarga tayangan holda integratsiya qilinishi kerakligi haqida fikr va mulohazalari keltirilgan. O‘quvchilarda mustaqil ijodiy fikrlash qobiliyatini shakllantirishda o‘quvchi-yoshlarning tanqidiy fikrlashi va o‘z faoliyatiga munosabatlarini o‘zgartirish masalasi o‘ta muhimdir.