YOSH GANDBOLCHILARNI SARALASHDA MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLIGINING AHAMIYATI - Axmadovich, Hotamov Mumin; qizi, Ergasheva Madina Baxriddin (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada gandbol sport turiga yosh gandbolchilarni saralshda maxsus jismoniy tayyorgarlikning ahamiyatini baholovchi asosiy dastiriy testlar ishlab chiqilgan.