ОЛИЙ ТАЪЛИМ БОШҚАРУВИГА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВЛАР ВА ТАМОЙИЛЛАРНИ ЖОРИЙ ЭТИШ ЗАРУРАТИ - Жасур, Азамов (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Мазкур мақолада олий таълим муассасаларини сифат босқичига олиб чиқиш, рақобатбардош кадрлар тайёрлаш тизимини ислоҳ қилиш учун олийгоҳлар бошқарувига янгича ёндашувлар, тамойилларни олиб кириш, эркин ва мустақил бошқарув тизимини яратиш ва бу орқали академик эркин ўқув жараёнини ташкил этишга доир муаммолар ва ижтимоий талаблар тадқиқ этилади.