AYOL MO’TABAR ZOT - Axmadjonovna, Berdiyorova Shoira (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolada ayollarga bo’lgan e’tibor, ayollarning qadrlanishi borasidagi olib borilayotgan ishlar mazmuni hamda buyuk allomalarimizning ayollarga oid fikrlari, oilada ayollarning o’rni, bola tarbiyasida ayollarning o’rni, shu bilan birga oila mustahkamligida ayollarning tutgan o’rni borasidagi fikrlari yoritilgan.