ПЕДАГОГИКА ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШДА ДИАГНОСТИК ТАҲЛИЛНИНГ АҲАМИЯТИ - Сайидмуродовна, Ибрагимова Гулноза (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Мақолада педагогика олий таълим муассасаларида таълим жараёнини такомиллаштиришда диагностик таҳлилнинг аҳамияти ўрганилган. Зеро, таълимдаги ислоҳoтнинг пойдевори айнан педагогика таълим муассасаларидан бошланади. Шунинг учун ушбу жараённи ўрганиш муҳим аҳамият касб этади.