XORIJIY TILLARNI TEZKOR O‘QITISHDA QO‘LLANILADIGAN INNOVATSION TA’LIM METODLARNING AHAMIYATI - Pirnazarovna, Davronova Fotima; Baxtiyerovna, Nasirova Dilafruz; Pulatovna, Babahanova Komila (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
zamonaviy didaktikada metodlar muammosi eng ko‘p baxs - munozaraga sabab bo‘luvchi mavzulardan biri bo‘lib qolmoqda. Ushbu maqolada chet tilini o‘qitish metodlarining turli tasniflari va ularning darslarni o‘tkazish samaradorligiga ta'siri haqida ma'lumot berilgan. Muallif, shuningdek, ko‘p tomonlama metodlarning qo‘llanilishi, faol va interfaol o‘qitish metodlari, talabalarga chet tilini o‘rgatishda umumiy metodik xususiyatlarga ega bo‘lgan metodlarga to‘xtalib o‘tgan.