ХАЛҚ ТАЪЛИМИ ХОДИМЛАРИНИ УЗЛУКСИЗ КАСБИЙ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ КОГНИТИВ-ФУНКЦИОНАЛ МОДЕЛИ - Ибрагимов, А.А. (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Мақолада моделлаштириш тушунчасининг моҳияти, шунингдек, халқ таълими ходимларини узлуксиз касбий ривожлантиришнинг когнитив фнукционал модели ва уни ташкил этувчи компонентлари мазмуни, концептуал компонент тузилмаси ёндашувлари ёритилган.