ТАЛАБА ЁШЛАРНИНГ ОНЛАЙН АЛОҚА ХОЛАТИНИНГ САЛБИЙ ЖИХАТЛАРИ - Алижоновна, Абдухолиқова Насиба (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ушбу мақоланинг асосида муаллифнинг институт умумий семинаридаги “Интернет қарамликни олдини олишда ахлоқий маърифат” мавзусидаги диссертация ҳимоя олди маърузаси асос қилиб олинган. Интернет-қарамлик ёшларнинг ҳаддан ташқари компьютерда ишлашга берилиб кетиши сифатида тушунилган.