KО‘PTILLILIK SHАRОITIDА О‘ZBЕK TILINI DАVLАT TILI SIFАTIDА О‘RGАTISHNING АHАMIYАTI - Qurbonova Aziza Tohirovna (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
ushbu maqolada qadimiy va boy tarixga ega bo‘lgan ona tilimiz bo‘lmish o‘zbek tilini Davlat tili sifatida o‘qitish,o‘zbek tilidan foydalanuvchilar sonini oshirish hamda umumta’lim maktablarining rus va qardosh tillarda tahsil oluvchi o‘quvchilarga o‘zbek tilini o‘rgatishning amaliy va nazariy jihatlari ko‘rsatilgan.