ZAMONAVIY INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIGA DARS O‘TISH YO‘LLARI - YUSUFOVA IRODA G’ULOMJON QIZI (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada asosan o‘qituvchining kreativ va tanqidiy taffakurini rivojlantirish va shu asosida boshlang‘ich sinf darslarini tashkil qilish yo‘llarini o‘rganish , dars davomida turli innovatsion texnologiyalardan foydalanish , dars mazmunini yorituvchi metod va turli xil usullarni o‘rganish.