BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA MUMTOZ ADABIYOT VAKILLARINING ASARLARINI O‘RGANISH - Alibekova Shoxsanam (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda mumtoz adabiyot vakillari asarlarini o‘rganish, mumtoz adabiyot namunalarining o‘quvchi tarbiyasidagi o‘rni, maktab darsliklarida berilgan mumtoz asarlarni o‘tish haqida fikrlar bayon etilgan. Ularni qay tartibda o‘tsa samarali bo‘lishi haqida ko‘rsatmalar berilgan.