DIDAKTIK O`YINLAR BOLA FAOLIYATINING TA`LIMIY ASOSI - Tuxtayevna, Abdurahmonova Zilola (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Didaktik o’yinlar bola shaxsining tarkib topishida muhim, samarali qurol vazifasini o’taydi. Chunki hamma davrda ham, hamma millat va mamlakatdagi bolalar ham o’yinni o’zlarining eng asosiy faoliyati dеb bilishadi.